Frutat e murrizit 130gr

2.00€
FRU-887

(AL) Frutat e murrizi përdoren në sallata të ndryshme dhe si çaj. Frutat e murrizit janë të pasura me vitamina B dhe C, por edhe me minerale si hekuri, fosfori dhe kalciumi. Në mjeksinë modern ato përdoren për uljen e shtypjes së gjakut, zgjerimin e arterieve koronare, fuqizimin dhe largimin e dhimbjeve të zemrës, lehtësimin e frymarrjes, etj.

(EN) Hawthorn berries are used in various salads and tea. They are a rich source of vitamins B and C, but also minerals such as iron, phosphorus and calcium. In modern medicine they are used to reduce high blood pressure, expand coronary arteries, empower and relieve heart pain, relieve breathing, and so on.


Produkte të ngjajshme