Kaça 130gr

2.00€
KAÇ-992

(AL) Kaça përdoret në përgatitjen e çajit, reçelit, rakisë dhe salcave të ndryshme. Çaji i kaçës është antioksidues i fortë, përmban vitamina A, C, E, K, niacin, acid folik, acid pantotenik, kalcium, hekur, magnezium, fosfor, kalium, natrium, zink dhe manganez. Çaji i kaçës parandalon ulçera, irritime në stomak, trajton diarrean, kapsllëkun dhe gurët në tëmth, përdoret edhe për çrregullime në veshkë dhe çrregullimeve në fshikëz.

(EN) The rosehip is used in the preparation of tea, marmalade, rakia and various sauces. The rose hip tea is a strong antioxidant, contains vitamin A, C, E, K, niacin, folic acid, pantothenic acid, calcium, iron, magnesium, phosphorus, potassium, sodium, zinc and manganese. It prevents ulcers, stomach irritations, diarrhea, constipation and stomach stones, it is also used for kidney and bladder disorders.


Produkte të ngjajshme