Xhenxhefil pluhur 50gr

2.00€
XHE-786

(AL) Xhenxhefili pluhur ka përdorim të gjerë si erëz dhe çaj. Ka efekte pozitive në shëndetin e njeriut; ndihmon në humbje te peshës, uljen e tensionit të lartë, stabilizon yndyrën dhe sheqerin në gjak, reagon si parandalues i kancerit, etj. 

(EN) Ginger powder has an extensive use as a spice and tea. It has many positive effects on human health, such as in weight loss, lowering high blood pressure, stabilizing fats and sugar in the blood, prevents cancer, etc.


Produkte të ngjajshme