Kurkuma 50gr

2.00€
KUR-400

(AL) Kurkuma është erëz e cila gjen përdorim të gjërë në kuzhinë për gatime të ndryshme. Përmban vitamin C, B-6, hekur dhe magnezium. I bën mirë mëlçisë, stomakut, kockave, parandalon shumë sëmundje dhe ndihmon kundër Alzheimer dhe tumoreve.

(EN) Turmeric is a spice that is widely used in the kitchen for various dishes. It contains vitamin C, B-6, iron and magnesium. Is good for the liver, stomach, bone, prevents many diseases and helps against Alzheimer's and tumors.


Produkte të ngjajshme