Spirulina 50gr

4.00€
SPI-860

(AL) Spirulina është algë e cila permban nivel të lartë të proteinave dhe vitaminës B. Spirulina ndihmon me alergjitë e ndryshme, balancon nivelin e sheqerit në gjak dhe është antioksidant. Mund të përdoret nëse vendoset vetëm në ujë, mirepo mund edhe të perzihet me lëngje të frutave te freskët (smoothies). 

(EN) Spirulina is an algae that contains high levels of protein and vitamin B. Spirulina helps with various allergies, balances blood sugar levels and it is an antioxidant. It can be used only if it is mixed with water or added to smoothies.


Produkte të ngjajshme