Shafran 1gr

10.00€
SHA-105

(AL) Shafrani është një erëz e cila ka filluar të kultivohet edhe në Kosovë. Përdoret në kuzhinë për përgatitjen e ushqimeve të ndryshme. Është i pasur me vitamina B dhe C, mangan, hekur, magnez dhe potas. Shafrani ndihmon luftimin e kancerit, përmirëson kujtesën, dhe reagon si qetësues.

(EN) Saffron is an herb that is being cultivated in Kosovo, as well.  It is used in the kitchen to prepare different dishes. It is a rich source of vitamins B and C, manganese, iron, magnesium, and potassium. Saffron helps the fight against cancer, improves memory and reacts as a stress reliever. 


Produkte të ngjajshme