Rigoni 60gr

2.00€
RIG-187

(AL) Rigoni i thatë është mëlmesë e mrekullueshme, e cila përdoret në gatim dhe çaj. Rigoni i thatë përmban vitamina A, C, E dhe K, si dhe fibra, folate, hekur, magnez, vitaminë B6, kalcium dhe kalium. Është antioksidant për sistemin imunitar, përmban veçori anti-inflamatore, mund të ndihmojë parandalimin e kancerit dhe zvogëlimin e infeksioneve virale.

(EN) Dried oregano is a wonderful herb, both to use in cooking and tea. Dried oregano contains vitamins A, C, E, and K, as well as fiber, folate, iron, magnesium, vitamin B6, calcium, and potassium. It is an antioxidant for the immune system, it has anti-inflammatory properties, may aid cancer prevention and reduce viral infection.


Produkte të ngjajshme