Gjalpë lajthie 210gr

4.00€
GJA-920

(AL) Gjalpi i lajthisë prodhohet nga lajthitë e bluara në temperaturë të ulët, duke ruajtur vlerat ushqyese. Përmban magnez, zink, hekur, bakër dhe vitamina E dhe B. Gjalpi i lajthisë është ushqim i shëndetshëm energjetik që mund të përdoret në receta të ndryshme. 

  • Ndarja e vajit në majë është një pamje normale pasi nuk ka aditivë ushqimi. Kjo nuk ndikon në cilësinë e produktit- përzieni gjalpin para përdorimit për të arritur një masë homogjene. 
  • Produkt natyral; mund të përmbajë mbetje lajthie.    
  • Pas hapjes të ruhet në frigorifer.
----
(EN) Hazelnut butter is produced from finely milled hazelnuts at a low temperature, preserving their nutritious value. It contains magnesium, zinc, iron, copper and vitamins E and B. Hazelnut butter is healthy energy food that can be used in different recipes.                
  • Oil separation on a top is a normal appearance since there are no food additives. This does not affect the quality - stir the butter before use to achieve a creamy structure.
  • Natural product; may contain hazelnut residues.  
  • Keep it refrigerated after opening         

Produkte të ngjajshme