Gjalpë arre 210gr

3.00€
GJA-264

(AL) Gjalpi i arrës është prodhuar nga arrat e bluara në temperaturë të ulët, duke ruajtur vlerat ushqyese. Arra është burim i acideve yndyrore omega-3, vitaminës E, zinkut, kalciumit, magnezit dhe kaliumit. Gjalpi i arrës është ushqim i shëndetshëm energjik që mund të  shtohet në drithëra, smoothie dhe fruta.

  • Ndarja e vajit në majë është një pamje normale pasi nuk ka aditivë ushqimi. Kjo nuk ndikon në cilësinë e produktit-  përzieni gjalpin para përdorimit për të arritur një masë homogjene.  
  • Produkt natyral; mund të përmbajnë mbetje të arrës.
  • Pas hapjes të ruhet në frigorifer.

----

(EN) Walnut butter is produced from finely milled walnuts at a low temperature, preserving their nutritious value. Walnut is a good source of omega-3 fatty acids, vitamin E, zinc, calcium, magnesium and potassium. Walnut butter is a great energy food that can be used as a spread on toast or added to cereals, smoothies and fruits. 

  • Oil separation on a top is a normal appearance since there are no food additives. This does not affect the quality - stir the butter before use to achieve a creamy structure.
  • Natural product; may contain walnut residues.
  • Keep it refrigerated after opening.


Produkte të ngjajshme