Gjalpë kikiriku 210gr

1.50€
GJA-508

(AL) Gjalpi kikirikut prodhohet nga kikirikë të freskët në një temperaturë të ulët, duke ruajtur vlerën e tyre ushqyese.  Është i pasur me vitamina B6 dhe E, si dhe magnez, mangan dhe fosfor. Gjalpi i kikirikut është ushqim i shëndetshëm energjetik që mund të shtohet në drithëra, smoothie  dhe fruta.

  • Ndarja e vajit në majë është një pamje normale pasi nuk ka aditivë ushqimi. Kjo nuk ndikon në cilësinë e produktit-  përzieni gjalpin para përdorimit për të arritur një masë homogjene.  
  • Produkt natyral; mund të përmbajë mbetje të kikirikut.
  • Pas hapjes të ruhet në frigorifer.

----

(EN) Peanut butter is produced from finely milled peanuts at a low temperature, preserving their nutritious value. It is a rich source of vitamins B6 and E, also magnesium, manganese and phosphorus. Peanut butter is a great energy food that can be used as a spread on toast, or added to cereals, smoothies and fruits.

  • Oil separation on a top is a normal appearance since there are no food additives. This does not affect the quality - stir the butter before use to achieve a creamy structure.
  • Natural product; may contain peanut residues.  
  • Keep it refrigerated after opening. 


Produkte të ngjajshme