Uthull nga molla e egër 500ml

2.50€
UTH-712

(AL) Uthulla nga molla e egër perdoret në kuzhinë kryesisht në përgatitjen e sallatave. është i pasur me vitamin A, B, C, si dhe potasium, magnezium dhe hekur. Ndihmon në humbje të peshës, pastrimin e mushkërive, uljen e tensionit të lartë të gjakut, uljen e yndyrës dhe sheqerit në gjak, etj.  

(EN) Wild apple vinegar is used in the kitchen mainly in the preparation of salads. It is rich in vitamin A, B, C, as well as in potassium, magnesium and iron. Helps to lose weight, cleanse the lungs, lowers high blood pressure, reduces high levels of cholesterol and diabetes, etc.


Produkte të ngjajshme