Uthull hudhre 250ml

3.00€
UTH-536

(AL) Uthulla hudhrës mund të konsumohet kur përzihet me ujë (një apo dy lugë çaji) ose dy herë në ditë pas ngrënies. Uthulla zvogëlon mundësinë e mpiksjes së gjakut, kontrollon presionin e lartë të gjakut dhe ul nivelin e kolesterolit, shëron lëngjet e tepërta dhe të padobishme të trupit, ndihmon arteriosklerozën dhe zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër. Mbani atë larg nga rrezet e diellit, në një vend të freskët dhe të thatë.

(EN) Garlic vinegar can be consumed when mixed with water (one or two teaspoons) or twice a day after meals. The vinegar it decreases possibility of blood clots, controls the high blood pressure and reduces the cholesterol level, it cures the excess and useless fluids of body, helps arteriosclerosis and reduces the risk of heart attack. Keep it away from sunlight, in a cool and dry place.


Produkte të ngjajshme