Livanda 45gr

2.00€
LIV-187

(AL) Livanda ka një aromë të ëmbël dhe përdoret në kuzhinë në përgatitjen e pjatave të ndryshme dhe si çaj. Livanda është antiseptik, anti-inflamator, anti-reumatizmal dhe ndihmon në rastet e pagjumësisë. 

(EN) Lavender has a sweet flavor and is used in the kitchen in the preparation of various dishes and as tea. Lavender is an antiseptic, anti-inflammatory, anti-rheumatism and helps in cases of insomnia.


Produkte të ngjajshme