Xhem aronie 310gr

2.00€
XHE-802

(AL) Xhemi është përgatitur nga aronia të kultivuara në Kosovë.  Xhemi nga aronia është burim i pasur antioksidantësh dhe ka një shije unike. Përmban 70gr fruta në 100gr, sheqer dhe copëza limoni.  

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyrë shtesë apo aromatizues artificial.

----

(EN) The jam is made from aronia cultivated in Kosovo. Aronia jam is a rich source of antioxidants and has a unique flavor. It contains 70gr of fruit in 100gr. Additional ingredients are sugar and lemon slices.

  • Natural product, does not contain artificial color or flavoring.

Produkte të ngjajshme