Xhem dredhëze 310gr

Xhem dredhëze 310gr

2.00€
XHE-731

(AL) Xhemi përgatitet nga dredhëza të përzgjedhura me delikatesë të kultivuara në Kosovë. Produkti përmban 70gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë sheqeri dhe pektina.

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyrë shtesë apo aromatizues artificial.

----

The jam is prepared from delicately selected strawberries cultivated in Kosovo. The product contains 70gr fruit in 100gr of product. Additional ingredients are sugar and pectin.

  • Natural product, does not contain artificial color or flavoring.

Produkte të ngjajshme