Xhem pjeshke 310gr

2.00€
XHE-104

(AL) Xhemi përgatitet nga pjeshkat e përzgjedhura me delikatesë të kultivuara në Kosovë. Produkti përmban 80gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë sheqeri dhe acidi citrik (limontozi). Produkti përmban copëza pjeshke.

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyrë shtesë apo aromatizues artificial.

----

(EN) The jam is prepared from delicately selected peaches cultivated in Kosovo. The product contains 80gr fruit in 100gr of product. Additional ingredients are sugar and citric acid. The product contains pieces of peach.

  • Natural product, does not contain artificial color or flavoring.

Produkte të ngjajshme