Xhem kajsie 310gr

2.00€
XHE-352

(AL) Xhemi i kajsisë përgatitet nga kajsitë të përzgjedhura me delikatesë, të kultivuara në Kosovë. Produkti përmban 70gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë sheqeri dhe pektina.

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyra dhe aromatizues artificial.

----

(EN) Apricot jam is prepared from delicately selected apricots, cultivated in Kosovo. The product contains 70gr fruit in 100gr of product. Additional ingredients are sugar and pectin.
  • Natural product, it does not contain artificial colors and flavoring.

Produkte të ngjajshme