Xhem nga dredhëza e artë 310gr

2.00€
XHE-386

(AL) Xhemi përgatitet nga dredhëzat e arta të përzgjedhura me delikatesë, të kultivuara në Kosovë. Produkti përmban 70gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë sheqeri dhe pektina.

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyrë shtesë apo aromatizues artificial.

----

(EN) The jam is prepared from delicately selected golden berries, cultivated in Kosovo. The product contains 70gr fruit in 100gr of product. Additional ingredients are sugar and pectin.

  • Natural product, it does not contain artificial colors or flavoring.

Produkte të ngjajshme