Xhem vishnje 310gr

2.00€
XHE-691

(AL) Xhemi i vishnjës përgatitet nga vishnjet e përzgjedhura me delikatesë, të kultivuara në Kosovë. Produkti përmban 70gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë sheqeri dhe pektina.

  • Produkt natyral, nuk përmban ngjyra dhe aromatizues artificial.

----

(EN) Sour cherry jam is prepared from delicately selected sour cherries, cultivated in Kosovo. The product contains 70gr fruit in 100gr of product. Additional ingredients are sugar and pectin.

  • Natural product, it does not contain artificial colors and flavoring. 

Produkte të ngjajshme