Fara Chia 100gr

1.50€
FAR-906

(AL) Farat chia konsiderohen të jenë një nga super ushqimet e këtij shekulli. Ato janë të pasura me omega-3 dhe proteina, gjë që i bën ata një pjesë e rëndësishme të pjatave vegjetariane. Farat chia kanë dëshmuar të jenë të shëndetshme për eshtrat e njeriut, ato zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe rregullojnë shtypjen e gjakut.

(EN) Chia seeds are considered to be one the 'superfoods' of this century. They are rich in omega-3 and protein, which makes them a crucial part of vegetarian dishes. They are proven to be healthy for human bones, reduce the risk of heart disease and regulate blood pressure.


Produkte të ngjajshme