Fara liri 200gr

1.50€
FAR-285

(AL) Farat e lirit mund të përdoren në sallatë, në kos dhe në përgatitjen e bukës. Ato janë te pasura me omega-3 dhe omega-6, vitaminat B1, B2, hekur, zink dhe kalium. Në mesin e veçorive shëruese të farave të lirit janë edhe pastrimi i sistemit të tretjes, ulja e nivelit të yndyrës në gjak, efekti mbrojtës kundër paralizës dhe kancerit, janë të dobishme për përmirësimin e memories, etj.

(EN) Flax seeds can be used in salads, yoghurts and to bake the bread. They are rich in omega-3 and omega-6, vitamins B1, B2, iron, zinc and potassium. The healing properties of flax seeds are cleaning the digestive system, lowering cholesterol, protecting against paralysis and cancer, improving memory, etc.


Produkte të ngjajshme