Fara të zeza 50gr

2.00€
FAR-560

(AL) Farat e zeza përdoren në kuzhinë në sallata, gjella dhe pije të ndryshme. Janë të pasura me fibra dietike, kalcium, kalium, hekur, etj. Farat e zeza ndihmojnë në stabilizimin e sheqerit në gjak dhe tensionit, parandalojnë disa llojeve të kancerit,  trajtojnë sëmundjet inflamatore, etj. 

(EN) Black seeds are used in the kitchen for salads, various dishes and drinks. They are rich in dietary fibers, calcium, potassium, iron, etc. Black seeds help stabilize blood sugar and blood pressure, prevent some types of cancer, treat inflammatory diseases, and so on.


Produkte të ngjajshme