Vaj kokosi 210ml

5.00€
VAJ-220

(AL) Vaji i kokosit përdoret në kuzhinë, por edhe në kozmetikë për flokë dhe lëkurë. Vaji i kokosit ndihmon në rregullimin e metabolizmit, stabilizon yndyrën ne gjak, si dhe mban lëkurën dhe flokët e shëndetshme. 

(EN) Coconut oil is used in the kitchen, but also in cosmetics for hair and skin. Coconut oil helps regulate metabolism, stabilizes blood fat levels, and the keeps skin and hair healthy.


Produkte të ngjajshme