Shtog 50gr

3.00€
SHT-167

(AL) Shtogu është një antioksidant i shkëlqyeshëm. Përdoret si çaj dhe është i pasur me vitaminën C dhe B. Ka shumë veti shëruese, si: uljen e yndyrës në gjak, luftimin e gripit dhe të ftohtin, luftimin kundër infeksioneve të sinuseve dhe mirëmbajtjen e shëndetshme të lëkurës. 

(EN) Elderberries are great antioxidants. They are used as a tea and are rich in vitamin C and B. Elderberries can be used to reduce cholesterol levels, fight the flu and colds, fighs against sinus infections and maintain healthy skin.


Produkte të ngjajshme