Vaj i farave te kungullit 250ml

10.00€
VAJ-839

(AL) Vaji i farave të kungullit përdoret në sallatë dhe ëmbëlsira, mirëpo jo për gatim. Është burim i pasur me omega-6, vitamina K dhe E.   Vaji i farave të kungullit ka dëshmuar se përmirëson shëndetin e pacientëve me kancer, zvogëlon riskun e kancerit, përmirëson shëndetin e prostatës, mirëmban shëndetin mendor, është mjekim natyral i diabetit dhe mbrojtës ndaj sëmundjeve të zemrës.

(EN) Pumpkin seed oil it is used in salads and desserts, but not as cooking oil.  It is a rich source of omega-6, vitamin K and E. Pumpkin seed oil has been proven that supports the health of cancer patients, reduced the risk of cancer, improves the prostate health, encourages mental well-being, it is a natural diabetes treatment and is a protector from heart diseases. 


Produkte të ngjajshme