Asparagus turshi 225gr

2.00€
ASP-297

(AL) Asparagu turshi do të shtojë shije të shkëlqyeshme në sallatat dhe mezet në tryezën tuaj. Asparagu është i pasur me vitamina A, C dhe K dhe acid folik. Ndihmon në mbrojte të syve, lëkurës, sistemit imunitar, forcon kapilarët tanë dhe është i përfshirë në formimin e kolagjenit, ndihmon në formimin e kockave, mund të zvogëlojë rrezikun e diabetit dhe ndihmon në humbjen e peshës.


Produkte të ngjajshme