Qepujka Turshi 310gr

Qepujka Turshi 310gr

2.00€
QEP-495

(AL) Produkti përmban: qepujka, uthull, kripë dhe sheqer. Përdoret në sallata apo pjata tjera të ftohta, pa pasur nevojë të fërgohen

  • Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Pasi të hapet, ruhet në frigorifer në lëngun e vet.

(EN) The product contains: onions, vinegar, salt and sugar. Can be used in sallads or other cols dishes, without frying.

  • Store it in a cool, dry place. Once opened, store it in the refrigerator in its own liquid.

Produkte të ngjajshme