Hibiskus 50gr

2.00€
HIB-388

(AL) Çaji i hibiskusit ka përfitime të shumta shëndetësore, duke filluar nga ulja e shtypjes së larte të gjakut, ndihmon në balancimin e kolesterolit dhe diabetit. Për të pasur efekte të kënaqshme, duhet të përdoret në baza ditore

  • Të ruhet në vend të erret dhe të freskët. 

(EN) Hibiscus tea has numerous health benefits, including the potential to lower high blood pressure, help balance cholesterol levels and diabetes. To yield better effects, the tea should be used on daily basis.

  • Store in a dark and cool place.

Produkte të ngjajshme