Xhem Dredheze me Fara Chia dhe Stevia 320gr

2.80€
XHE-858 | 3900700110207      AL: Xhemi përgatitet nga dredhëzat e kultivuara në Kosovë. Në sasi të moderuar, xhemi mund të konsumohet nga edhe personat me diabet dhe ata që janë në dietë (KETO dieta). Produkti përmban 80gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë stevia dhe farat chia. Produkti nuk përmban sheqer, aromatizues apo ngjyrë artificiale.

EN: The jam is prepared from strawberries cultivated in Kosovo. In moderate amounts, can be consumed by people with diabetes and in food diets (e.g., KETO diet). The product contains 80gr fruits in 100gr product. Additional ingredients are stevia and chia seeds. Natural product, it does not contain artificial colors, flavoring and is sugar-free.Vlerat ushqyese për 100 gram:

Nutrition facts per 100grams

 

 

%Vlera ditore

Kalori/Calorie

53 kcal

2%

Karbohidrate/Carbs

9.75 g

4%

Fibra/Fiber

3.5 g

14%

Sheqer/Sugar

4.64 g

 


Produkte të ngjajshme