Xhem Kumbulle me Fara Chia dhe Stevia 320gr

2.80€
XHE-208 | 3900700110108

      AL: Xhemi përgatitet nga kumbulla të kultivuara në Kosovë. Në sasi të moderuar, xhemi mund të konsumohet nga edhe personat me diabet dhe ata që janë në dietë (KETO dieta). Produkti përmban 80gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë stevia, kanella dhe farat chia. Produkt natyral, nuk përmban sheqer, aromatizues apo ngjyrë artificiale.

EN: The jam is prepared from plums cultivated in Kosovo. In moderate amounts, can be consumed by people with diabetes and in food diets (e.g., KETO diet). The product contains 80gr fruits in 100gr product. Additional ingredients are stevia, cinnamon, and chia seeds. Natural product, it does not contain artificial colors, flavoring and is sugar free
Vlerat ushqyese për 100 gram:

Nutrition facts per 100grams

 

 

%Vlera ditore

Kalori/Calories

68 kcal

3%

Karbohidrate/Carbs

14.2g

6%

Fibra/Fibers

3.3g

13%

Sheqer/Sugar

9.3g

 

Omega 3/Omega 3

0.822g

56%

Vitamina C

9mg

12%

Vitamina A

328IU

14%

Mangan

0.307mg

17%

* Përqindja e vlerës ditore është e bazuar në dietë prej 2000 kalori.


Produkte të ngjajshme