Xhem Boronice e eger me Fara Chia dhe Stevia 320gr

2.80€
XHE-479 | 3900700110672

      AL: Xhemi përgatitet nga boronicat e egra të mbledhura në malet e Kosovës. Në sasi të moderuar, xhemi mund të konsumohet nga edhe personat me diabet dhe ata që janë në dietë (KETO dieta). Produkti përmban 80gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë stevia dhe farat chia. Produkti nuk përmban sheqer, aromatizues apo ngjyrë artificiale.

EN: The jam is prepared from wild blueberries collected in Kosovo mountains. In moderate amounts, can be consumed by people with diabetes and in food diets (e.g., KETO diet). The product contains 80gr fruits in 100gr product. Additional ingredients are stevia and chia seeds. Natural product, it does not contain artificial colors, flavoring and is sugar free.


Vlerat ushqyese për 100 gram:

Nutrition facts per 100grams

 

 

%Vlera ditore

Kalori/Calories

77 kcal

4%

Karbohidrate/Carbs

16 g

7%

Fibra/Fibers

5.8 g

23%

Sheqer/Sugars

6.64 g

 

Omega 3/Omerga 3

0.828 g

57%

Vitamina B-3/Vitamin B-3

0.992 mg

7%

Zink/Zinc

0.85 mg

11%

Mangan

2.836mg

158%


Produkte të ngjajshme