Xhem Mjedre me Fara Chia dhe Stevia 320gr

2.80€
XHE-910 | 3900700110191

1.     AL: Xhemi përgatitet nga mjedra të kultivuara në Kosovë. Në sasi të moderuar, xhemi mund të konsumohet nga edhe personat me diabet dhe ata që janë në dietë (KETO dieta). Produkti përmban 80gr frut në 100gr produkt. Përbërësit shtesë janë stevia dhe farat chia. Produkti nuk përmban sheqer, aromatizues apo ngjyrë artificiale.

EN: The jam is prepared from raspberries cultivated in Kosovo. In moderate amounts, can be consumed by people with diabetes and in food diets (e.g., KETO diet). The product contains 80gr fruits in 100gr product. Additional ingredients are stevia and chia seeds. Natural product, it does not contain artificial colors, flavoring and is sugar free.

Vlerat ushqyese për 100 gram:

Nutrition facts per 100grams

 

 

%Vlera ditore

Kalori/Calories

71 kcal

3%

Karbohidrate/Carbs

15.6g

6%

Fibra/Fibers

7.7g

31%

Sheqer/Sugar

4.3g

 

Omega 3

0.937g

64%

Vitamina C

24.5mg

33%

Mangan

0.753mg

42%

* Përqindja e vlerës ditore është e bazuar në dietë prej 2000 kalori.


Produkte të ngjajshme