Aguliçe 50gr

Aguliçe 50gr

2.00€
AGU-137 | 3900700110689

Përfitimet shëndetësore: është qetësues, ul yndyrën në gjak, përmirëson shëndetin e zemrës, parandalon mpiksjen e gjakut, ndihmon në problemet me veshkë dhe trakt urinar. 


Produkte të ngjajshme