Boronicë e kuqe 80gr

2.00€
BOR-713 | 3900700110474

Përfitimet shëndetësore: është antioksidant, parandalon sëmundjet e zemrës dhe formimin e kolesterolit, trajton ulcerën, dhe infeksionet urinare.


Produkte të ngjajshme