Valeriana 100gr

3.00€
VAL-890 | 3900700110870

Përfitimet shëndetësore: përdoret për qetësim, ndihmon me gjumin, ul trigliceritet, sheqerin dhe kolesterolin në gjak, dhe rritë imunitetin.


Produkte të ngjajshme