Dhurata 2

10.00€
DHU-321

Dhurata përmban 4 lloje të xhemave pa sheqer, të embëlsuar me stevia dhe përmbajnë fara chia.

Llojet janë: xhem dredhëze, xhem mjedre, xhem boronice dhe xhem kumbulle.


Produkte të ngjajshme