Bliri i thatë 25gr

2.00€
BLI-233

(AL) Bliri i thatë mund të konsumohet si çaj i shijshëm. Përfitimet më interesante shëndetësore të blirit përfshijnë aftësinë për të përmirësuar sistemin imunitar, për të parandaluar forma të caktuara të kancerit, për të qetësuar dhe detoksifikuar trupin, për të eliminuar ankthin dhe për të ul inflamacionin dhe presionin e gjakut.


Produkte të ngjajshme